Kina brillestel af høj kvalitet

Allerede i 1859 var der A. Genellas kinesiske butikker i bygningen på 1108 Washington Street, som langt oversteg Kinas.
Hans butik har fotorammer, tapet, gardiner, lagner, legetøj, bøger, glas og lysestager.Daily Citizen Evening News rapporterede: "Mr.A. Genella rejste et smukt konfødereret flag foran sin kinesiske butik i går.Den har 10 stjerner, som er beregnet til at repræsentere de 10 stater, der nu er en del af det sydlige konføderation."
Kinesiske butikker overlevede borgerkrigen, dette er det faktum, at Genella brugte i reklamer.Antonio Genella døde i 1871, og William Crutcher og Co. købte butiksinventar.
I 1873 genåbnede Antonios bror Joseph en kinesisk butik i den "gamle bod".I 1878 drev fru EA Riddle sin butik med sengelinned og lingeri i bygningen.Det var en møbelbutik i 1880'erne.I 1889 solgte fru RC Auter og fru Co lommetørklæder, veste, babyhuer, kraver, manchetter og handsker.
I 1893 kaldte Bonelli Brothers Furniture Store bygningen for hjem, og de udlejede den til Dornbusch og Hopper, General Merchandise i 1895. Mange virksomheder, herunder møbler, mølleri, koncepter osv., opererede uden for bygningen, indtil Racket Store flyttede fra gade til bygningen omkring 1903.
En ketcherbutik er defineret som en butik, der sælger en række billige varer.Fra 1914 til 1925 delte den to-etagers bygning anden sal i to, og en etage blev tilføjet til en tre-etagers bygning.Ketsjerbutikken forblev i bygningen i årtier og blev til sidst Wilsons byggemarked, som lukkede i 2000'erne.


Posttid: Dec-09-2021